Όροι χρήσης

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα “www.tazymarikatiskyriakis.gr”. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

1. Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους χρήσης και συμφωνείτε να τηρήσετε όλες τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και κανονιστικά πλαίσια που αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

2. Πνευματικά Δικαιώματα

Οι πάντες πνευματικά δικαιώματα και πνευματικές ιδιοκτησίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας ανήκουν στο “www.tazymarikatiskyriakis.gr” και τους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή χρήση αυτού του υλικού χωρίς άδεια απαγορεύεται αυστηρά.

3. Παραγγελίες και Πληρωμές

Κατά την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να δημιουργήσετε παραγγελίες. Η πληρωμή πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις επιλογές που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι πληρωμές είναι ασφαλείς και κρυπτογραφούνται.

4. Ακύρωση και Επιστροφές

Αν έχετε ανάγκη από ακύρωση παραγγελίας ή επιστροφή προϊόντος, παρακαλούμε διαβάστε τη σχετική πολιτική ακύρωσης και επιστροφών που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας.

5. Ευθύνη και Περιορισμοί

Η επιχείρηση “www.tazymarikatiskyriakis.gr” δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

6. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους χρήσης. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης.