Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ | Εργαστήρι Παραδοσιακών Ζυμαρικών Αρκαδία

Στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη και παραδοσιακή Καρύταινα, θα βρείτε το εργαστήρι ζυμαρικών “Τα Ζυμαρικά της Κυριακής” που με όρεξη και μεράκι καθημερινά παράγουμε παραδοσιακά ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. 

Όλα ξεκίνησα πριν από 15 χρόνια περίπου, που δειλά – δειλά με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε το εργαστήριο μας, το οποίο και εξοπλίσαμε με σύγχρονο εξοπλισμό και μέχρι σήμερα παράγουμε ακατάπαυστα μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ζυμαρικών. Σιγά – σιγά διευρύνοντας την εμπειρία μας, με βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων αλλά κρατώντας την παράδοση, παρασκευάζουμε ζυμαρικά με πρώτες ύλες δικής μας παραγωγής, όπως τα αυγά και το γάλα, με το μόνο συντηρητικό το αλάτι.

Στο σήμερα

Σήμερα δημιουργούμε τα δικά μας ζυμαρικά με γνώσεις και συνταγές από τα ακούσματα των γιαγιάδων μας και σας προσφέρουμε αυθεντικά ζυμαρικά που σίγουρα θα σας κερδίσουν. Παράγουμε και σας προσφέρουμε λαζάνια, χωριάτικα μακαρόνια, καμπανούλες, κοχύλι, τραχανάδες και πολλά ακόμα ζυμαρικά σε συσκευασίες των 250gr και 500gr.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας στην Καρύταινα Αρκαδίας αλλά και στο e-shop μας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε στο τραπέζι σας αυθεντικές και ποιοτικές γεύσεις ζυμαρικών που θα καθιστούν το γεύμα σας μια μοναδική εμπειρία χειροποίητης απόλαυσης.